Fra den spanske bar – Snack & Pintxos
Navajas al natural (knivmuslinger i naturlig lage) – 125 kr
Atún en oliva (tunloin i olivenolie) – 95 kr
Caballa en oliva (makrel i olivenolie) – 85 kr
Banderilla con anchoa (syltet grønt-spyd med ansjosfilet) – 40 kr
Banderilla con sardina (syltet grønt-spyd med sardinefilet) – 40 kr
Pintxos ved bordet, pintxos mix (dagens tre – spørg serveringen) – 100 kr
Pintxos i baren – vælg pr. stk. eller tre stk. til 35 kr
Aceitunas Gordal & Manzanilla (mix af spanske oliven: Gordal & Manzanilla) – 45 kr
Marconas (saltede, ristede mandler – Marcona) – 35 kr
Østers (Josefine) med citron & tabasco – 55 kr
Plato de Jamon Iberico (tallerken med ibericoskinke) – 175 kr
Pulpo al horno (braiseret blæksprutte i vin) – 45 kr
Kaviar Black Label (30 g) med blinis, creme fraiche & skalotteløg – 695 kr
A LA CARTE
Forretter
Tun-tatar a la Køster, avocado, chili & yuzu-dressing – 185 kr
MacKøster: focaccia-toast, grillet foie gras, iberico, figner & balsamico-reduktion – 265 kr
Patatas bravas a la Cumbreras – 85 kr
Vildt- & svinekødboller i løgsky/-sauce – 155 kr
Gambas al ajillo (rejer i hvidløg og olie) – 165 kr
Hovedretter
Tomatcarpaccio i butterdej, basilikum & mandel-olivenolie samt stracciatella – 195 kr
Caesarsalat med cureret and – 195 kr
Helleflynder & jomfruhummer i sur-sød sauce med ratatouille – 220 kr
Patata Riojana & Butifarra (chorizo-gryde og hvid sauce) – 220 kr
Grillet côte de boeuf 800 g med grillede grøntsager, fritter & rødvinsauce – 845 kr
Hummer “Tiger Lee style” (Daniel Letz / Kong Hans) – 695 kr
OST
Husets udvalg, 5 stk. – 175 kr
DESSERT
Baskisk cheesecake & kandiserede kirsebær med P.X – 95 kr
Churros & vaniljeis med svesker & armagnac – 95 kr
Affogato – 65 kr

